Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Patheon War, en sevdiğim online rpg oyun. Bu oyunda tüm meslekleri denedim. Ama savaşçı benim oyun stilime uyan en iyi meslek seçeneği, yakın savaş becerisini diğer mesleklere üstünlük sağlıyor.

Oyuna girdiğinizde yaptığınız ilk işlem meslek seçimidir. Şu an için savaşçı ve avcı, büyücüye göre daha güçlü durumdadır. Bazı oyuncular avcı da fazla güçlü değil diyebilir.Ama gereken sembolleri topladıktan sonra avcının potansiyelinin farkına varabilirsin. Avcı diğer oyuncular ile pk yönünden oldukça güçlü bir meslektir. Bu tanıtım yazısı yeni başlayanlar içindir, eğer meslek özelliklerini biliyorsan bu yazıyı geçebilirsin

3 meslekte becerilerinde MP değeri kullanır. MP değerinin sınırı 200’ dir, normal saldırılar ile iyileşir.

3 mesleğin becerilerini birlikte karşılaştıralım

Savaşçı, yüksek saldırı, yüksek zarar verir. En son saldırısı toplu saldırıdır.

Birinci Beceri: Normal saldırı, temel bekleme süresi 0.5 saniyedir. Karşısındaki düşmana zarar verir.

İkinci Beceri: Keskin Hilal, 15 mp harcar ve temel bekleme süresi 15 saniyedir. Ekstra zararı %42+486 defans yok sayma özelliği vardır. Bir çizgi halinde saldırır, en fazla hedef 6’dır.

Üçüncü Beceri: Statik Darbe, beceri bekleme süresi 6 saniyedir, 20 mp harcar. Ekstra zarar %40+324 defans yok sayma özelliği vardır. En fazla hedef 6’dır. Özel etkisi ile hız yavaşlatma özelliğine sahiptir.

Dördüncü Beceri: Cesur Saldırı, 35 mp harcanır. İki kez ekstra zarar %37 +405 defans yok sayma özelliği vardır. En fazla hedef 6 kişidir. Hedef noktaya ulaşabilir.

Beşinci Beceri: Yer Yıkımı, 60 MP harcar. Ekstra zarar %56 +729 defans yok sayma özelliğine sahiptir. Büyük gruplara saldırısı becerisine sahiptir. Bu beceride hedef kişi sayı sınırı bulunmuyor. Saldırı alanının içerisinde bulunan herkese saldırır.

Avcının isabeti ve kritiği yüksektir. Uzaktan vuruşlarda etkilidir.

Birinci Beceri: Normal Saldırı, bekleme süresi 0.5 saniyedir. İsabet eden düşmanlara zarar verir. Bu saldırı uzaktan saldırıdır.

İkinci Beceri: Hücum Oku, bekleme süresi 4 saniyedir, 15 mp harcar. Ekstra zararı %42 +486, hedef sayısı 4’tür. 

Üçüncü Beceri: Jilet Pervane, bekleme süresi 6 saniyedir. 20 mp harcar. Ekstra zarar %37 +324, hedef 6 kişidir.

Dördüncü Beceri: Bomba Tuzağı, bekleme süresi 8 saniyedir. 35 mp harcar. Ekstra zarar %66 +810, hedef 8 kişidir. Bu beceri 2 saniye devam eder, sembol eklenerek birleşme gerçekleştirilir

Beşinci Beceri: Ok Fırtınası, bekleme süresi 12 saniyedir, 60 mp harcar. Ekstra zarar %23 +243, grup saldırısıdır. 

Büyücü, yüksek saldırıya ve toplu zarar becerisine sahiptir

Birinci Beceri: Normal Saldırı, bekleme süresi 0.5 saniyedir. Uzaktan saldırıdır.

İkinci Beceri: Keskin Buz Saldırısı, 15 birim mp harcar. Bekleme süresi 4 saniyedir. Ekstra zarar %24 +243 defans yok sayma özelliğine sahiptir. Çizgi halinde bir saldırıdır, en fazla hedef 6’dır.

Üçüncü Beceri: Buz Yüzük, 20 birim mp harcar. Bekleme süresi 6 saniyedir. Ekstra zarar %37 +324 defans yok sayma özelliğine sahiptir. En fazla hedef 8 kişidir. Hedefi 2 sn dondurma özelliğine sahiptir.

Dördüncü Beceri: Buz Topu, 35 birim mp harcar. Bekleme süresi 8 saniyedir. Ekstra zarar %33 +405 defans yok sayma özelliğine sahiptir.

Beşinci Beceri: Meteor, bekleme süresi 12 saniyedir. 8 adet meteor taşı düşer. Ekstra zarar %30 +243 defans yok sayma özelliğine sahiptir. Beceri 4 saniye etkilidir.

3 mesleğinde kendine özel becerileri bulunmaktadır. Buraya kadar baktığına göre kesinlikle kendine en uygun mesleği bulduğuna inanıyorum

 

Tag(s) : #online rpg, #rpg online oyunlar, #savaş oyunu, #Ücretsiz savaş oyunu
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: