Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

RPG oyun, herkesin hoşlandığı bir oyun türüdür. Karakter geliştirme oyunun en keyifli bölümüdür, karakter SG’si arttıkça oyun daha eğlenceli bir hal alır. Son günlerde Pantheon War adında bir oyun oynuyorum, zengin sistem seçeneklerine sahip, arkadaşlarımla birlikte eğlenceli vakit geçiriyorum.

rpg oyun

RPG oyun içerisinde geliştirme sistemi oldukça önemlidir. Seviye yükseldikçe sistemeler daha hızlı gelişir ve aynı zamanda yeni sistemler açılır. Yeni başlayan oyuncular nasıl hızlıca seviyesini geliştirebilir?

Server açıldığı ilk gün ana görevleri yaparak seviyenizi hızlıca geliştirebilirsiniz. Burada söylenmesi gereken, loncaya katılmak oldukça önemlidir. Lonca görevlerine katılarak fazlaca exp kazanabilirsiniz, günlük görevlerde de durum aynıdır. Erkenden loncaya katılmanızı tavsiye ederim. Eğer seviyenizi hızlıca geliştirmek isterseniz günlük ve lonca görevlerinde yüksek yıldızlı görevleri yapmanızı öneririm. Her gün aktifliği doldurmanızı tavsiye ederim. Gerekmeyen ekipmanları saklayın, enkarneyi geliştirirken büyük miktarda ekipmana ihtiyacınız olacak.

Otomatik mod kesinlikle kullanmanız gereken bir fonksiyon. Alabildiğiniz tüm altın ve ekipmanları toplayınız. Altınları kesinlikle israf etmeyin, atölye güçlendirme seviyesini karakter seviyesi ile aynı orantıda tutun. Pantheon War oyununda haritalar otomatik mod için oldukça uygun noktalardır. Yaratıkların bol olduğu bölgelerde çarı otomatik moda alın.

Son olarak, kesinlikle tüm etkinliklere katılın. Günlük görevleri yaptıktan sonra zindanlara girin. Buralardan bol miktarda exp ve ekipman kazanabilirsin. Belirli saatlerde Vahşi BOSS’a katılın, arkadaşların ile birlikte savaş  gücü yüksek oyuncularla katılmanı tavsiye ederim. Vahşi BOSS’a katılan her oyuncu bol miktarda exp ve nadir eşyalar kazanabilir. On iki tanrıça etkinliğine katılın, buradan mücevher ve parçalarını kazanabilirsin.

 

Tag(s) : #online rpg, #online rpg oyunu, #rpg oyun, #ücretsiz savaş oyunu, #online savaş, #rpg online oyun
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: