Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Pantheon War isminde rpg online oyun oynuyorum. Çoğu oyuncu genellikle bu oyunda sembol sistemini gözardı ediyor. Bu sistem ile oyuncu belirli semboller ile kalıcı beceriler kazanabilir. Aslında bu oyunda savaş gücünü arttıracak pek çok yöntem bulunmaktadır, sadece biraz dikkatli olmak gerekir.

rpg oyun

Pantheon War oyununda seviye yükseltirken veya zindan, BOSS geçerken savaş gücünüzün hala düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Bu durumda marketten gelişiminizi hızlandıracak eşyalar satın alabilirsiniz. Örneğin binek özü ve kanat tüyü satın aşarak binek ve kanadımızı geliştirererek savaş gücümüzü hızlıca geliştirebiliriz.

Savaş gücümüz yükseldikten sonra seviye geliştirmek artık daha kolay, zindanlara katılarak seviyemizi hızlıca yükseltebiliriz. Muhafız Tanrıça, tek kişilik bir zindandır ve burada işgalci kuvvetlere karşı tanrıçayı koruman gerekir. İşgalcilere karşı koyduğunda büyük miktarda exp ve altın kazanırsın. Ayrıca her beş bölümü geçtikten sonra BOSS’un saldırısına uğrarsın. İlk kez 25 ve katları olan bölümleri geçtiğinde ilgili hazine ödüllerini kazanırsın. Hazine içerisinde büyük oranda bağlı elmas ve altın dışında pek çok değerli savaş gücünü arttıran eşyalar bulunur.

Tanrıça Athena’yı korurken yaratıkları öldürmek için ilerleyerek tanrıçayı arkanda bırakmamalısın, bıraktığın takdirde küçük yaratıkları çok kolay arkanda bırakarak athenanın ölmesine neden olabilirsin, koruduğun tanrıça öldüğünde otomatik olarak yenilirsin.

Sıralamada kendi gücünü görebilirsin, sadece yeteri kadar güçlü olanlar sıralamaya girebilir. Sıralama sistemini birlikte inceleyelim.

Sıralama sistemi belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra açılır. Ekranın sağ üst köşesinde sıralama sistemi belirir, simgeye tıklayarak sıralamayı görüntüleyebilirsiniz

#ücretsiz savaş oyunu
#online rpg

Tag(s) : #online rpg, #online rpg oyunu, #ücretsiz savaş oyunu, #online savaş, #rpg online oyun, #Pantheon War
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: