Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Tek kişilik oyunlar ile karşılaştırıldığında rpg online oyunlar benim daha çok ilgimi çekiyor. Pantheon War, zengin oyun sistemi, PVP içeriği, binek, mekik sistemi, yıldız sistemi, ülke sistemi ile mükemmel bir rpg oyunudur. Eğer diğer oyuncular ile sg ve beceri rekabetine girmeyi seviyorsanız, tam size göre bir oyun!

rpg online oyun

Bu oyunda bazı sistemleri çok seviyorum, gelin birlikte inceleyelim!

1. Mekik Sistemi

Oyuna girdikten sonra sadece günlük görevleri tamamlayarak mekik kazanabilirsiniz. Daha sonra geliştirme işlemi ile uzay mekiğine ek özellikler kazandırabilirsiz.

Etkinliklere katılarak dönüşüm eşyaları kazanarak uzay mekiğinin dış görünüşü değiştirebilirsiniz, aynı zamanda uzay mekiğinin savaş gücünü arttırabilirsiniz.                                                                                                                                                

2.Kanat Sistemi

Sadece ana görevleri tamamlayarak kanat sahibi olabilirsiniz, kanat özü kullanarak kanat seviyesini arttırabilirsiniz. Kanat seviyesi arttıkça kanadın dış görünüşü güzelleşir, savaş gücü artar.

3.Enkarne Sistemi

Bu sistem benim en sevdiğim sistem, tanrılara dönüşebilirsiniz!

Enkarne sistemi oyunda belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra açılır. Enkarne olduktan sonra büyük oranda savaş gücü ve güçlü kutsal beceriler kazanılır. Enkarne sistemini basitçe anlatacak olursak, savaş esnasında öfke değeri kazanırız, öfke değeri dolduktan sonra enkarne becerisi açığa çıkar, kutsal gücün tükenmesi ile enkarne hali kaybolur, bu nedenle enkarne durumunu en iyi şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.

#online savaş oyunları pc
#rpg online oyunlar
#ücretsiz online savaş oyunları
#bedava savaş oyunu

 

 

Tag(s) : #rpg online oyun, #rpg oyun, #online rpg oyunu, #rpg oyunu, #ücretsiz savaş oyunu, #online savaş
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: