Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

《Pantheon War》oyunu batı mitolojisini konu alan online rpg oyunu, oyunda batı mitolojisi oyun hikayesi olarak kullanıldı. Estetik grafikleri, mükemmel savaş efektleri ve zengin oyun sistemi eğlenceli bir dünyanın kapılarını sonuna kadar açıyor.

online rpg oyunu

 

 

 

 

Pantheon Waroyununda “Yeraltı İşgali” sistemine birlikte inceleyelim

Açılma Koşulu: Server açıldıktan 8 gün sonra, seviyesi 121 Lv’yi geçen oyuncular [Dünya Hakimi] arayüzünden [Yeraltı İşgali] ne tıklayarak etkinliğe katılabilir.

Yeraltı İşgal Kuralları: Etkinlik açıldıktan sonra, etkinlik sahnesinde üç adet yaratık canlanma noktasından belirli aralıklarla yeni yaratıklar çıkar. Oyuncu, yaratıklar gelirken onlara saldırabilir. Yaratıklar hareket ederken becerilerini etkiler, hareket eden yaratıklar oyunculara saldıramaz. Yaratıkların tek hedefi Odin’i mağlup etmektir. Oyuncunun görevi işgal eden tüm yeraltı yaratıklarını temizlemektir, tüm yeraltı yaratıklarını temizledikten sonra yeraltı kralı Hades gelir. Etkinliğin kazanma koşulu Odin’i koruyarak, yeraltı kralı Hades’i yenilgiye uğratmaktır. Odin yeraltı canlıları tarafından öldürüldüğünde veya zaman bitmesine rağmen yeraltı kralı Hades mağlubiyete uğratılmadıysa yenilgi alınır.

Yeraltı İşgal Ödülü: Oyuncu etkinlik süresince yeraltı canlılarını öldürerek puan değeri kazanabilir. Her yaratığın puan değeri aynı değildir, elit yaratıkların ve BOSS ların puan değeri daha yüksektir. Her beş yaratık dalgasından sonra, elit takım saldırı gerçekleştirir. Elit yaratığın HP, defans, hareket hızı normal yaratıktan daha fazladır. Ekinlik tamamlandıktan sonra sistem oyuncunun etkinlik puan sıralamasına göre ödülünü gönderir. Oyuncular [Yeraltı İşgali] ana sayfasından ödül bilgilerine bakabilir. Toplu koruma ödülü etkinlik tamamlandıktan sonra Odin’in kalan hp’ sine göre gönderilir. Ödül bilgileri ana sayfanın [Toplu Koruma Ödülü] butonuna tıklayarak incelenebilir.

Bu etkinlik çapraz etkinliktir, fakat etkinlik sahnesinde PK modu kullanılamaz. Yeraltı kralı Hades’i birlikte mağlup edin, savaşı siz kazanın.

#online savaş
#rpg savaş oyunları
#online savaş oyunları pc
#rpg online oyunlar
#ücretsiz online savaş oyunları
#bedava savaş oyunu
Tag(s) : #online rpg, #online rpg oyunu, #rpg online oyun, #rpg oyunu
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: