Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

RPG oyun oynamasını seviyor musun? 《Pantheon War》adında bir oyun önerebilirim, batı mitolojisini konu alan bu ücretsiz online savaş oyununda pek çok süpriz sizi bekliyor. Batı mitolojisini hikaye olarak konu almanın yanı sıra estetik grafikler, mükemmel savaş efektleri, zengin savaş sistemleri ile keyifle oynanacak mükemmel bir oyun!

online savaş

Pantheon War, batı mitoloji hikaye olarak konu alan online tarayıcı oyunudur. Oyunda para harcamadan nasıl hızlıca gelişebilirsiniz, öncelikle acele etmemeniz gerekmektedir. Aşağıdakileri yaparak para harcamadan hızlıca gelişebilirsiniz.

1. Zindan Takımı

Pantheon war oyununda günlük görevleri yaptıktan sonra gelişim sağlamak oldukça zordur. Ama artık önemli değil, öncelikle zindan takımını açınız, her geçtiğinizde büyük oranda exp ve ekipman kazanırsınız.

Normal oyuncuların gelişimi için zaman gerekmektedir, hergün ekip zindanında savaşarak +10 mor ekipman elde edebilirsiniz. Başlangıç zindanlarının zorluk derecesi düşüktür, tek başınıza dahi geçebilirsiniz.

2. Vahşi BOSS

Her gün 10:30, 14:30, 18:30, 22:30 saatleri arasında katılabilirsin, sadece etkinliğe katılarak exp ve ekipman kazanabilirsin. Buradaki BOSS’ların zorluk derecesi düşük olmasına rağmen, kazanılan eşyalar oldukça iyidir. Seviye geliştirmek için bu fırsatı sakın kaçırmayın.

3. On İki Tapınak

On iki tapınak etkinliğinde, oyuncular çeşitli mücevherler ve parçalar kazanabilir. On iki tapınak sistemi oldukça kolaydır, her gün sadece bir kez geçilmesi yeterlidir. Ayrıca sağladığı özellikler kalıcıdır. 

 

Tag(s) : #online savaş, #rpg savaş oyunları, #online savaş oyunları pc, #rpg online oyunlar
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: